slipknot- snuff

Bury all your secrets in my skin
Come away with innocence, and leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage for what resembles rage again…

So if you love me, let me go. And run away before I know.
My heart is just too dark to care. I can't destroy what isn't there.
Deliver me into my Fate - If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you…
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart… when you refused to fight

So save your breath, I will not hear. I think I made it very clear.
You couldn't hate enough to love. Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend. Then I could hurt you in the end.
I never claimed to be a Saint…
My own was banished long ago
It took the Death of Hope to let you go

So Break Yourself Against My Stones
And Spit Your Pity In My Soul
You Never Needed Any Help
You Sold Me Out To Save Yourself
And I Won't Listen To Your Shame
You Ran Away - You're All The Same
Angels Lie To Keep Control…
My Love Was Punished Long Ago
If You Still Care, Don't Ever Let Me Know
If you still care, don't ever let me know…

after working out


nu ska jag kolla på dessa brudarna, äta popccorn och skratta röven av mig
det har jag förtjänat, jävla rövsvett...


fit for fight


Good day today!
Skulle egentligen ha varit ledig men fick ett paniksamtal i morse så det var bara till att slänga på sig ansiktet och springa till jobbet, efter en sjukt bra dag där så begav jag mig till stan för en kaffe med Kenny (hennes nya namn kennySnuskis)
Jag shoppade även nya träningsbyxor och en ny sportbh så nu är jag redo för kvällens bodycombat pass.
Som jag kanske har nämt ett par gånger i bloggen nu så är det full fart mot sommaren och jag SKA ha The Body!! men var inte oroliga, i och med jag visste om att jag har bokat fyra stenhårda pass den här veckan så laddade jag upp igår med två chipspåsar, kebab/kycklingtallrik, ett choklad, bakad potatis, popcorn och självklart en massa cola på det så jag klarar lätt av den här veckan utan att tyna bort.

Nu ska jag lyssna på powermusik och förbereda mig mentalt höhö


tssss

nighty nighty


o-m-g ITS A MOVIE


fett chill med dill

The game- Night var väldigt lyckad!
Amanda klarade världen, agata klarade bossen och jag satt på facebook, kalasbra :)
Idag har jag bara tatt det fett lugnt, skulle ju egentligen dra till gymmet med amanda men jag dissade henne för min säng och the hills höhö
Jag har även hunnit med en lunch dejt på pizzaboden med MR X (haha) väldigt faab om jag får säga det själv.

Ikväll ska jag väl chilla ännu mer, hörde lite rykten om att det står en stackars bortglömd ben&jerry i frysen, får väl ge dom stackarna lite kärlek sen.


100320

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy
Gästbloggaren maandiii.blogg.se här
Sitter och spelar mario på wii just nu med mupp och agata.
Vi är ett sjukt bra team; jag klarar världen, agata klarar bossen och johanna är gott sällskap!

Vill mest bara säga att jag är bääääääääst
puss på lille rumpan, gillar johannas rumpa. fast och fin <3<3




Game night- IT'S ON BITCHES!!!

Hemma från jobbet nu, fyfan vilken dag. Men det blev lite bättre när jag fick fint besök utav Filliliciuos och .. ja vi kan väl kalla honom för marc? Dom åt vit kladdekaka, en baguette och sen tömde marc en kanna kaffe med. Najs!

ikväll är det gamenight.
Vilket betyder att jag ska kicka amandas och agatas assez i MARIO Wii. För er som inte vet är jag en naturbegåvning på det (det är MIN BLOGG, bara min version räknas) Synd att jag inte hann fixa en extra kontroll.. satan. Men men nu ska jag förbereda mig mentalt och fysiskt med en liten powernap!


svett

fyfan vad jag stinker, bara så ni vet.

beach 2010, jag badar i svett för din skull! You better be good!

Träningsvärk

hoho FULL FART MOT BEACH 2010. jag har träningsvärk och är galet pigg. det är vad som händer när jag tränar. Får galet ont överallt och blir galet pigg och överaktiv!
Så är jag hemma från jobbet och ska åka till stan och fika med kenny, sen ikväll ska jag antingen till stallet eller träna. ALL IN MOLIN, ALL IN!

KENNY

o-m-g kenny ska på dejt, i en ANNAN STAD!
Just nu så pågår det full planering och renovering.
Vi är så exited! eller ja, jag iaf. Kenny tänker mer logiskt, hon tänker på p-spruta- jag tänker raka benen och sexiga underkläder, tur att en utav oss har fötterna på jorden iaf...

I gotta feeling



kunde inte ha sagt det bättre själv (:

när ska det börja hända mig?

nu jävlar, nu smäller jag näven i bordet asså! Nånting ska hända och det ska hända nu!!!
VILL HA EGEN LÄGENHET. Jag vill komma på vad jag ska göra med mitt liv. Men allra helst vill jag nog flytta. flytta till en annan stad eller till och med ett annat land, men för att göra det behöver jag pengar. Vart fan får folk alla sina pengar ifrån?

Funderar lite på att skaffa jätte bobbies och vika ut mig? Eller gå på jakt på t-baren 30+? Eller sätta igång med mina små planer för Fröken M's butik, men då fastnar jag ju här och jag vill ju ha en partner för det.. satan..

KAN NÅN TALA OM FÖR MIG VAD JAG SKA GÖRA NÄR JAG BLIR STOR!?


they call me heartbreaker

nu sitter jag här, igen. Bakfull och sleten med massa som bubblar inuti som bara vill ut. Jag måste GÖRA något. Alla ni med en kreativ ådra i er vet hur det känns när man har hela kroppen full med känslor och färg som bara måste ut. måste måste måste ut. Men vafan ska jag göra? Hur får jag väck känslan av att det bubblar över!?

Jag sitter här och rannsakar mig själv, vem jag är och vad jag vill. Jag sitter och funderar på hur mycket allt har förändrats på bara ett par dagar. Ett par dagar där jag glömde allt vad jag är och allt jag står för. Jag är menad för något mer, jag kan inte stanna här. Jag kan inte gå till banken varje lördag och sova bort hela söndan för att sen gå upp och jobba och sen låta livet rulla på som en evighetsmaskin. Jag bubblar över, jag blir arg och irreterad. Jag glider bort.


Smäll på fingrarna!

jag borde skämmas, så mycket tid jag lagt ner på min blåa design och så bara skiter jag i det, nae skämmes på dig Fröken Löken...

Igår våldgästade jag (bokstavligt talat) Achie & hennes man Tobbe i Alvesta. Känner mig riktigt stolt att jag tog mig dit helt på egen hand. Eller jo, jag fick ju skjuts till tåget och achie talade om vilket tåg och från vilket spår det gick men jag tog mig dit själv, till rätt spår alltså. Men vafan låt mig skryta lite!!!

Jag saknar min kompanjon väldigt mycket, galna singelkvällar på 3:3 som resulterar i både det ena och det andra. Kan man göra något annat än att sakna det? Och nu bor hon i A L V E S T A. Hur kan man lämna fröken M och bosätta sig i ALVESTA?? fan , bakläxa till Fröken F! Hon borde få smisk..


Dagen som gick

Jag har spenderat hela dagen i sängen med ben&Jerry och kollat på How I met your mother.

Skulle vilja kalla det en bra dag. Nu ska jag över till Fillilicious och umgås lite- kolla på mer How I met your mother och äta mer glass!


Fröken M is confused


Jag behöver hjälp. Jag vill ha ny mobil och jag vill ha det nu men jag kan inte välja...

Iphone: Självklart ett första val men jag har lovat mig själv att aldrig ha touch igen och det sägs även att Iphonen är en riktig penga- slukare? Men det är ju en riktig sån "you-got-to-have-sak"...

Sony Ericson Aino: Grymt snygg, knappar men dock lite liten kanske?

Nokia E71 (?): Den är billig...

Nokia N97: Typisk Johanna telefon, superclassy.. Men värt priset? Nokia sägs ju suga rumpa, har dock aldrig ägt en nokia så kan inte uttala mig?


SÅ, nu hjälper någon mig innan jag klantar till det och tecknar abonemang på flera hundra år med en telefon som är bajs!


Vårstädning!

Dagen började men en härlig sovmorgon sen blev det lunch med gretchen och agge, mycket mysigt!

Men dagens mest oväntade var nog att jag fick världens städryck!
total "renoverade" hela mitt rum. Nu kan man fan äta från golven och det luktar lovley.
Mest nöjd blev jag med mitt fönsterbläck haha



Man ser kanske inte så bra men Fröken M har tillverkat ett eget smyckeställ och sen har jag använt en gammal hattlåda till mina hår- grejer. Man borde kanske starta en inredningsblogg? Visste ni att det är sjukt inne med delfiner på tapeterna? Joho jag lovar, alla har det nu...
Efter städandet och piffandet skämde jag bort mig själv med chips & dippa till Desperata hemmafruar. Härrrrligt!

jag dricker min Cola direkt ur flaskan, Manligt!


oväntad frihet

Chefen (läs;min mor, ja jag jobbar med min mamma) släppte en bomb idag. Jag ska helt plötsligt vara ledig tisdag och onsdag. Vad gör man på en ledig dag mitt i veckan? Känner lite ledighetsångest så nu har jag facebookat och smsat some friends för en lunch downtown (?)  Hoppas på¨bra uppslutning det är ju tyvärr inte så ofta man kan träffa alla på en och samma gång.

Nu ska Fröken M nana lite, man måste ju vara utvilad på sin lediga dag.
Jag har lite panik, ja det har jag.

En tanke om en relativt vanlig lördag

goddagens !
Då var man tillbaka på jobbet efter fyra dagars ledighet! Fyra dagar känns ungefär som ett helt sommarlov när man annars jobbar 6dagar i veckan så nu känner jag mig sjukt utvilad förutom den lilla bagatellen att jag fortfarande är bakfull sen i lördes. Jag säger som jag brukar göra dagen efter: DAMN YOU TEQUILLA!

Något jag verkligen inte kan förstå, är att när man är ute så känns det som att det inte finns någon morgondag. Man står där i baren och viftar med sitt visa och tycker att "men jag har minsann inte druckit så mycket så det är helt okej att beställa in tre tequilla, en cider att skölja ner det med och sen bjuda halva laget runt" något som jag inte heller förstår är hur man kan tycka detta är en bra ide ca 20 min innan stängningsdags. Vad hände med min regel ingen alkohol efter kl 12? eller att jag inte bara kan inse att jag inte är multimiljonär - för det tror jag nämligen att jag är när jag har fått lite i mig. Och att man inte LÄR sig att det är livsfarligt att kombinera hela barens utbud under en kväll och sen trycka ner en fet kebabtallrik på det innan sängdags. Det är heller inte helt okej att göra rumpdansen på sin bästa killkompis och det är verkligen inte okej att spilla ut ANDRAS drinkar. Men vad ska man säga, när man står där i sitt lyckliga fyllerus och känner att imorgon är en annan dag, då mår man ju faktiskt jävligt bra. Och fröken M, hon gillar minsann att må riktigt jävla bra!

TUMMEN UPP FÖR FETA UTEKVÄLLAR


helgen som ingen minns

Mycket godkänd helg :)
Fredagen spenderades med två utav mina favorit töser- Rebecka och Frida! Det lagades tacos och sen frossades det i ben&jerrys, chips och popcorn mm. Jag kände mig lagom mätt när jag åkte hem
Lördagen var bara helt bananas
Shoppade hela dagen med Frida sen blev det vinkväll som utvecklade sig till den galnaste utekvällen på länge. Molin vågar INTE kolla på kontot ...

Imorgon blir det back till reality, ska faktiskt bli skönt!




slänger in en bild på mitt nyfärgade hår! FAAAAAANCY


RSS 2.0