goooooooooosh

sheeet har ju inte bloggat på evighetet, nu måste alla mina 17 läsare vara jävligt sura.. haha

Helgen har varit lugn, jobbat och slitet.
I lördes var jag med rebecka och vi hade en fettokväll! Vi beställde kinamat, köpte chips&cola och hyrde En shopaholics bekännelser. Härlig film verkligen.

Förövrigt ska jag färga om håret imorgon eftersom det inte blev som det skulle sist, jag hoppas på det bästa!
Efter hårfärgningen ska jag åka till stan och köpa lite smink på Makeup store!


almost redhead

Jag orkar inte blogga
Sjukt jobbig dag,
som slutade rätt bra tack vara en god vän (:


kärleken

Nu sitter jag och kollar på Paradise Hotel, dom ljuger varandra rakt upp i ansiktet och allt är ett spel. Men en sak har dom som inte jag har. Dom har nån att sova brevid, att sova med. Oh gud jag skulle verkligen ljuga någon rakt upp i ansiktet om jag sa att jag inte saknar att somna i en varm famn och vakna upp med en puss och sen ligga och snooza och gosa en hel regning förmiddag. Jag saknar att ha en pojkvän, en käraste som bara är min. Någon att vara kär i, någon att ligga brevid eller i alla fall bara någon som uppskattar mina känslor.
Jag blir knäpp snart. ..
Vissa tjejer blir helt förstörda när ett förhållande tar slut för dom klarar sig inte utan sin pojkvän. Dom traskar genast vidare till nästa, för bekräftelse, för behovet och vetskapen att någon vill ha dem och att de duger.
Jag blev också knäckt, trodde jag inte kunde leva utan honom. Men nu har jag kommit på att jag vill ha en pojkvän, någon att vara kär i, för att jag spricker snart så mycket kärlek jag bär på! Jag vill överösa en kille med kärlek och uppskattning. med pussar, kramar och överraskningar.
Jag har så mycket att ge men ingen att ge det till. Jag vill bli så galet kär igen, kär så att det känns som om inget annat existerar.
Jag är kär i kärleken, nu måste jag bara hitta en person som vill ha mina känslor och ALL min kärlek. Jag måste vara försiktig och komma ihåg att det är inte alla som förtjänar den. Jag vill hitta någon speciell...


addiction.

jag är beroende...
Jag vill träna, träna hela tiden! Jag tränade idag vid 6 tiden, nu vill jag ha mer!
helt underbar känsla att bara ge allt. I måndes stod jag mest och hoppade upp och ner och sen fick jag kramp och gårdagens träningsvärk ska vi inte tala om. Men idag, när det plötsligt klickade till i huvudet, när jag körde igenom väggen utav kramper och mjölsyra så bara var det helt underbart. Jag vill träna nu. Kan man ut och springa en runda kl 12 på natten?!



Förövrigt blir jag rödhårig imorgon- suck on that!

/pussochkram FrökenM

godnatt

Idag har varit en sjukt slapp dag. Jag har haft så ont i kroppen så jag har mest sovit haha.
Jag var även nere på Euforia byn och shoppade loss på deras stora rea! 50% på Diesel och D&G!
Köpte:
Ett D&G linne
Rosa DieselTrosor
Gråa Diesel shorts
Vit DieselBH
alltiohopa gick på ca 700 spänn vilket är MINDRE än vad linnet kostar i org.pris. Fatta att jag var lycklig.

resten av veckan blir det jobb och även lite andra aktiviteter såsom klipp&färg och träff med angie och rebecka!


Förlamad

Hahah fyfan vad det smärtar i mina armar. det är helt sjukt, kan varken lyfta eller röra dom.
Hoppas det har gått över till ikväll då jag ska ut och POWERWALKA haha
nu ska jag lägga mig i min mjuka säng en stund till och se om det hjälper

det börjar bli en dålig vana


sömnlös igen. det börjar bli en dålig vana det här. JohnB älskling är du arg på mig? :(

Replay



Skorna som jag köpte till Noel i Namngivningspresent, helt galet söta eller hur?!
Köpta på Kids i Kristianstad.

first day of my new life.

tyckte att jag hanterade den här dagen jävligt bra!

- promenad
- beställde tid till färg&Klipp
- åt SALLAD till lunch (utan dressing)
- TRÄNADE
- skaffa årskort på gymmet
- åt kvällsmat

jag ska sluta shoppa med...

mitt liv kommer bli sjukt tråkigt?

sleeeeepleeeeessss 2


jag kan fan inte somna, är trött så in i helvete men det gaaaar iiiinteee...
tusen frågor vimlar runt innanför pannbenet här har jag summerat ett par:

*När tusan ska jag komma på vad jag vill bli när jag blir stor?
*Vem ska följa med mig en vecka utomlands, typ nu snarast?
*När ska jag bli svinigt rik?
*När ska jag flytta hemmifrån?
*Hur fan ska jag ha råd att någonsin flytta hemmifrån?
*Är det okej att ha ett ljusblått vardagsrum?
*Var är alla mina kläder?
*Kommer jag att få fet träningsvärk efter morgandagens träningspass?
*Kommer jag att överleva morgondagens träningspass?
*Måste man verkligen köpa ett års- kort på gymmet?
*När blir man vuxen?
*Vem fan ska svara på alla frågor?
*118118??

din lycka är min lycka.

jag älskar en person. jag älskar en person vilkorslöst. Jag kan inte säga att jag älskar den här personen mer än min familj, för han är en del utav min familj. Det är en person som jag vet alltid kommer finnas i mitt liv, som alltid kommer att vara där för mig. Kanske inte som pojkvän eller liknande, men som en bästa vän.
Man kan vara arg på sin familj, man kan vara besviken på sin familj men man älskar dem ändå. Det är så jag känner. Din lycka är min lycka och du kommer alltid vara en del utav mig även om vi båda har gått vidare.
Ända tills jag kom fram till detta, vad det är jag verkligen känner, så har det varit ett stort hål i mitt bröst. Men nu när jag vet vilka känslor jag har och var du hör hemma kan jag äntligen känna hur hålet växer samman i mitt bröst. Rädslan att förlora dig har varit onödig, du finns rakt framför näsan på mig och där har du alltid varit även om jag inte har insett det.
Ingen kan ta din plats, det är en speciell plats. Typ en hedersplats, men vad du än säger så ska du vara ma(n)id of honour på mitt bröllop en vacker dag. ..
It's time to move on och jag tar dig med mig men lämnar vårt bagage på soptippen där det hör hemma.

med dessa simpla ord säger jag godnatt och hello to john blund.

det finns så jävla mycket man vill göra





det finns så jävla mycket jag vill göra, men det känns som om det finns så lite tid. Tänk om jag vaknar om sisådär 40 år och jag har inte gjort ett skit av det jag vill eller kommit dit jag vill. En jävla medelmåtta med ett fattigt liv. tänk att fastna, HÄR, i Åhus/Kristianstad. jag kvävs av tanken.
[input from nowhere- Fillep är kalasnitad och kommer inte in i sitt hus för han hittar inte nycklen.]

Ska jag verkligen stanna här resten av livet, det känns så jobbigt när jag tänker på det. obehagligt.
nu ska jag nog försöka sova. Tveksamt om jag lyckas.

Next step.

åh det blir kanske inte utlandet, det blir kanske något annat. något sjukt oväntat, något knasigt lixom.
Jag tänker inte avslöja allt för mycket, I keep my secrets for myself these days! men det är det sista uppdraget man kan tänka sig att jag skulle ta mig an..
[input from nowhere- nån som vet var man kan hitta en svart mocka-jacka!?]

ah jag är sleten, jag har en lugn hemma kväll. Såg framför mig hur underbart det skulle bli. Lugn och ro, glassa runt på nätet och spela sims. Jag har sjukt tråkigt. tacka gud för spotify!


Asså galen låt, eller jag blir galen när jag hör den. (Oh my god, she's back, SHE'S BACK!!!!!)


MEET ME AT THE HOTEL ROOM...

tudeluuu

ny dag!
ska snart påbörja min vandring ner till jobbet, det blir en lång dag idag! först 4 h jobb bakom kassa sen in och storhandla och i eftermiddag/kväll blir det bakning! Om jag nu skulle bli sleten (hyffsat stor risk) så har jag förberett ett litet mantra som jag ska köra om och om igen i mitt huvud- Pengar, resa, australien, pengar resa australieeeeen. ja man måste höra takten för att verkligen känna kraften.
Förövrig så har amydee äntligan kommit igång att blogga igen! var nästan lite nervös att dom hade tappat bort henne på flygplatsen höhö- förövrigt så är klockan cirkus 1 något sånt på natten och amy ligger väl och slafar i en mjuk säng medans jag får gå upp med tuppen och sköta hennes arbete, SOMLIGA HAR DET BRA! haha nej men skämt å sido jag är fett glad för min lilla väns skull, hon har ju för fan fått träffa en RIKTIGT AMERIKANSK POLIS! det ni!!!


godnatt

kapten morgan med cola
banken
nu ska jag sova


godmorgon

höhö godmorgon. Kl är halv 3 och jag är typ nyvaken haha underbart :)
Jag har faktiskt hinnit med en snabb solning ute vid poolen och tryckt i mig en macka nu blir det dusch sen ska jag vidare in till staden för att handla present till min lille kusin Noel som har "Namngivningskalas" på söndag.
haha jag känner mig helt flottig idag, typ som om jag har sovit i en fritös eller något. fattar ingenting?
AJA DUSCH!?

sleeeeepleeeeessss

ahw maah gaaad varför ska jag alltid vända på dygnet??
Nu sitter jag här, tittar lite halvhjärtat på tv och jag är ashungrig. men jag kan ju inte väcka hela huset bara för att jag är hungrig ;)

istället funderar jag över min kommande makeover. Ja en sån man säger att man ska göra varje höst, men i år ska jag verkligen göra det! Jag behöver förändring. Fille & A är starka förespråkare för att jag ska bli rödhårig! Först var det bara NEJ men nu i efterhand har jag börjat tänka att fan, det kan ju bli snyggt. Inte illrött utan lite mer mörkrött.
Vad tycks?



min övriga "makeover" kommer inte att bli så extrem, ska förlänga naglarna och bleka tänderna bara hade jag tänkt. och börja träna, såklart. det gör man ju varje år. .. Sola ska jag med göra, men det var ju iofs inget nytt men ändå. nej nu svamlar jag fan..
Jaja SKA JAG BLI RÖDHÅRIG JA ELLER NEJ?

Livet ordnar kanske upp sig ändå

Jaha andra dagen som arbetslös. Det blir kanske bra till slut. Har kastat upp några bollar i luften nu, får se vilka som landar i säcken. Nu i slutet på veckan ska jag jobba lite för mamma som både barista (mycket fräckare än cafebitrräde eller servitös) och assistent (=åka och handla samt fixa olika saker). sen ska jag börja rida igen. som jag har längtat. Hur kunde jag någnsin sluta? Jag har inte slutat jag har tagit en paus. Jag kommer aldrig att ge upp det, mitt livs stora kärlek. Hur lycklig jag än är i andra stunder så är det inget om man jämför med lyckoruset när det bara klickar och hästen som väger 500 kg bara helt plötsligt lyder min minsta vink, läser mina tankar. Underbart, jag vill FLYGA igen ...


--

Am I supposed to put my life on hold
Because you don't know how to act
And you don't know where your life is going
Am I supposed to be torn apart, broken hearted, in a corner crying?
Pardon me if I don't show it

I don't care if I never see you again (oh no) I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,

But either way baby, I'm gone

pittbull

FORGET ABOUT YOUR BOYFRIEND GIRLFRIEND AND MEET ME AT THE HOTEL ROOM

jag behöver något annat att tänka på, ge mig något annat att tänka på. klockan är för fan halv 4 och jag är sjukt fest sugen. Helt jävla fucking galet. jag vill bara ha något annat, någon annan?


min egen värsta fiende

åh gud... vad har jag gjort? vad har jag förstört, vilka stunder har jag tagit för givet?
Jag kan bara gissa vilka fantastiska stunder jag går miste om, tänk att jag kan sväva runt i sjunde himlen en regning bakfyllelördag med armen om dina axlar och näsan intryckt mellan dina skulderblad, andas i takt med dig och räkna varje snarkning som gör sig hörd. Om detta lilla gör mig lycklig... Jag skulle kunna leva i sjunde himlen alltid, vi skulle kunna leva i sjunde himlen.
Men allt är över, tro mig jag vet det. Lika väl som alla andra vet nu. Helvete, jag förlåter nog aldrig mig själv för det här.

Why'd you have to go and make things so complicated?
I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated
Life's like this you
And you fall and you crawl and you break
And you take what you get and you turn it into honesty
And promise me I'm never gonna find you fake it

I come undone

det finns vissa tillfällen då världen suger lite mer än vanligt. Det finns tillfällen då man inte orkar tänka eller lyssna. Alla sinnena lägger av och en känsla utav total ensamhet sprider sig i hela kroppen. Det finns ingen förklaring till detta tillstånd.. Ibland finns det en utlösande faktor, men inte alltid. Ibland kommer bara känslan från ingenstans. det gör mig förbannad och sur, upprörd och ledsen allting på en och samma gång.
fan ta alltihop, i come undone...

arbetslös

...

then what?


Helt galet.

Åt på rosegarden med my man today. Sen blev det shopping och en jävla massa skjutsande runt omkring men i like it. Jag gillar att ställa upp, att vara någon man kan lita på. I vått och torrt, jag är alltid där, eller?

Läskigt att två människor kan tänka så lika. Två olika personer kan ha samma dröm utan att ha pratat om det. ett tecken? det är ett tecken!!!


en vanlig onsdag

En fika med frida på stan, det satte igång mina tankar. En fantasi som har nästlat sig in och sakta men säkert har börjat sprida sig i hela mig, det har växt från fantasi till dröm.
Jag vet inte om jag vågar, if i got the balls så att säga. för att ta första steget behöver jag nog nån som kan hålla mig i handen, nån som kan leda mig till rätt gate och nån som puttar mig på planet.

för övrigt så har jag shoppat lite idag. En paljettväst och ett par lack-tights.
jag längtar till helgen, galet mycket. Jag och frida köpte present till filip idag (; that's a secret i can't tell

nu ska jag äta lasagne sen jobb.. två nätter kvar!


så länge vi båda andas

nu ska jag till jobbet! ser fram emot det lite mer nu eftersom jag har vatt på kvantis och skaffat mig fjärde och SISTA delen utav "twilight-serien"!!! det suger dock rätt så fett att den inte fanns i pocket i och med jag har köpt de andra tre i pocket. kommer se knas ut i bokhyllan sen.. aja vad ska man göra? jag får väl köpa dom andra tre med hård pärm sen helt enkelt.
men ha nu en skön eftermiddag alla lediga!
// Fröken M. ( PUNKT SLUT)



"Tomorrow we'll rise so let`s fight today.
You know I don`t give a fuck what you think or say,"

godmorgon



har sovit så jävla dåligt inatt. hemska drömmar varvat med en blöt kudde. jag fattar ingenting varför kommer allting nu? locket har plockats av och oväntat mycket känslor rinner ut på alla möjliga håll. Kontroll och fokus.


suck..

jag är sugen på att ta mig långt här i från. Göra något helt oväntat, något lugnt. köpa ett torp.. joel läser du fortfarande min blogg??? när ska vi köpa ett torp mitt i skogen med en liten veranda där vi ska dricka vin och kedjeröka? säg bara till jag är på!

jag kan inte sova. god damn någonting måste göras! men vad? om tre arbetsdagar är jag arbetslös, om tre dagar. jag borde känna frihet, jag tvingar mig att känna frihet men det är nog mest panik. Sen när började jag mixa ihop frihet med panik? PSYKVARNING.

achie och house of bagels

hemkommen från fikan (som blev middag) med achie. Emma och teres tittade även förbi. Kul att prata med nån som är lika trasig som mig haha :) nej men vi hade riktigt deeptalk allihopa, ibland behövs sånt. även om det tar fram den lilla psykist störda flickan inom mig. .. Frida, du bör kanske förbereda dig på att ta in mig på anstalt sen när du har pluggat färdigt! haha du får sitta och hålla mig i handen när jag sitter och dunkar huvudet i den madrasserade väggen på psyket. nej men skämt å sido, det är fan lite psykvarning på mig men nog pratat om det.
I fredes hade jag ju strandmys med achie och hennes b-friend tobbe på stranden här kommer lite pics från det (:






min pizza, så jävla najs!

Nae men nu ska jag försöka knoppa, får väl lyssna på musik för att hålla tankarna i styr.
(gosh kan du inte bara bestämma dig fröken M? antingen är man in or out, allt eller inget. Och du nöjer dig med hälften? SKÄRP DIG)

!

Jobbigaste helgen över ! äntligen.
Nu ska jag njuta utav den sista veckan på jobbet sen är jag fri fri fri!
Men nu måste jag bege mig eftersom jag ska möta achie i stan för en fika.


solig dag

Idag har jag jobbat, det sög narturligtvis.
Det är skinande solsken, det är najs narturligtvis.
Det ska vara skinande solsken hela helgen, det är najs.
Jag ska jobba hela helgen, DET SUGER SÅ JÄVLA MYCKET.


ikväll ska jag umgås med fina vänner över en pizza och skitsnack, det är verkligen helt jävla fucking underbart, narturligtvis!

-

 
















Likheten är slående, därav namnet. :)


BÄBISAR (:

   
Theodor <3








"Lång dag"

vaknade upp imorse (eller ja vad man nu kallar det när man har jobbat natt och sovit bort hela dagen) med en dunkande huvudvärk och ett sjukt illamående. Jag stannade i sängen, hela dagen. Illamåendet har fortfarande inte släppt helt men sällskap sjuk som jag är åkte jag hem till A:et en sväng. Gosade med valparna som jag nu har dokumenterat med både kort och film. Slänger upp lite här sen .
Btw, en utav dom har fångat mitt hjärta ... Theodor <3    (:
hahah hoppas jag kan övertala mamms och papps att han får flytta in. min lille björn.

åhh

Nu: Paris hiltons my new Bff
Sen: Jobb 22.00 - 06.00
Läsa "när jag hör din röst" som är fortsättningen på "om jag kunde drömma" Kan fan knappt vänta! Gött med jobb ibland.

Var ute och gick innan, fick en sån jävla kick! Var riktigt skönt, sen kom jag hem och ställde mig på vågen... Kan någon skjuta mig? snälla?



--


borde helt klart vara olagligt att vara såhär jävla sleten, nae men en liten luring på det här sen är jag nog fit for fight igen !
Snart är denna jobbeveckan slut bara inatt och sen fredag, lördag söndag med. men det är riktigt tur att jag jobbar i helgen. Jag vet inte hur mycket mer min lever och ina njurar tål... 
EN VIT HELG FOR THE WIN!

ey!

fan jag har sovit alldeles för länge! Det dunkar saftigt i mitt huvud ;)
Jaha vad ska jag hitta på idag då? ska jobba i natt igen så jag orkar inte göra något ansträngande..

Hade världens sjukaste dröm om A:et, men jag känner att den drömmen är mellan oss haha (nej tänk inte snusk nu!)
känner att jag ska smsa honom nu och berätta och sen blir det kanske en runda ut där för att hälsa på puppisarna .

/ Fr. M

btw

A:et har fan rätt!
JAG ÄR PITTÖGD?!

Godmorgon

Eller ska jag kanske säga godnatt i och med att jag snart ska nana kudden efter en hel natt med "hårt" arbete? nae men allvarligt talat har haft en sjukt lugn natt som på ett sätt är jävligt skönt men det är också jobbigt. Det är när klockan rinner iväg och står still samtidigt som jag tänker som mest. När jag bara sitter där i min stol och stirrar in i maskinen som snurrar papper runt runt runt fort som fan. Då spinner mina tankar iväg i takt med att pappersrullarna växer. att jag precis har läst klart första twilight boken "om jag kunde drömma" hjälper ju inte heller. Hela jag och hela mitt sinne är inställt på att gå vidare men så kommer det små saker som stör. Jag är förbannat säker på att framtiden håller oss om ryggen. att det är meant to be and all that shit men framtiden kan ju inte komma om man bara degar fast här? Gosh djupa tankar såhär på morgonkvisten men det är väl så det är. När man är för trött för att streta imot det är då känslorna strömmar på. För sanningen är ju att jag kan vara den personen på hela planeten som har mest känslostormar och mest humörsvägningar utav alla dess invånare. det låter kanske crazy men ibland kan jag bli förvånad utav hur mycket jag känner hela tiden. Alltid. Jag är ALLTID glad, ledsen, arg, kär, förväntansfull, ivrig eller nervös m.m. jag kan pendla mellan dessa olika tillstånd inom loppet av 5 min. jag är en tickande bomb. ett psykfall. Jag har alltid vetat att jag inte är riktigt som man ska vara. jag är nog ett psykfall. Men jag tar nog tag i det imorgon (Läs: i eftermiddag) istället, för nu kom john blund och han pockar på min uppmärksamhet...

/ Den djupa fröken M

bäbis



Tänkte bara visa en utav andreas små bäbisar :)
Jag vill haaaaaaaa !

Hoppsan

Ibland är det så i mitt liv att det går alldels för snabbt! Då hinner jag varken med att tänka eller deppa och hinner inte heller med att blogga (; haha

Det har hänt så mycket att jag inte ens vet var jag ska börja, jag vet inte ens om jag vill börja nästa i det som har hänt. Vi låter en vecka i mitt liv förbli blankt. Live and Learn sen går man vidare.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 20 över 9 så jag kan åka till jobbet. På jobbet ska jag sätta mig med min twilight- bok och mina riskakor och bara låta tiden gå.
det är en sak jag har kommit på , gud vad det kan vara skönt att bara sitta rakt upp och ner och titta på klockan. Tick tack tiden går men står ändå still, ett jävligt lustigt fenomen kan man tycka...

Två veckor kvar på jobbet, sen då?
oh my god, det är allvar nu.

RSS 2.0