LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN

JA JA JA JAG ÄR INTE URFATTIG LÄNGRE! jag är snarare jävligt rik just nu, och rikare kommer jag tt bli.
Igår började dagen med en frukostbuffe hos mamma med mamma + lite släkt det var mysigt. Dagen fortsatte på de viset att rebecka kom på besök och vi käkade på HoB! gott gotti gott gott. vi har precis vaknat och ska börja göra oss i ordning för att åka in till stan och sätta sprätt på mina pengar samt träffa älskade emma som jag inte har träffat på hundra år!
Hon tar med sin bebis vid namn kenzo. Han verkar vara lite smått vild ...

Jag kanske ska nämna att vi var ute i onsdes, jag fille max denise och hennes vän jennie. tyckte det var himla trevligt förutom att efterfesten som utlovades blev inställd!  sjukt dålig stil! haha

Nar nu får jag dra på ett kol om vi ska hinna in till stan i tid
blog more later! (eh va?)

//Fröken M

!!

Jag har fan namsdag idag
GRATTIS TILL MIG


detta fält måste fyllas i

btw här är amydee's blogg för den som vil följa med henne till USA
http://amydee.blogg.se/

House of Bagels

En mycket mysig kväll med amydee och angelica på HoB. Det blev lide mat massa kaffe och en ciggiluring på det och en massa deeptalk. Amydee pratade om hennes aupair tripp till USA och jag kan inte hjälpa det men jag känner avundsjuka. Inte för att jag vill vara aupair men att hon vet vad det är hon vill. Hon har ett mål som hon har strävat efter i ett helt år och hon har nu nått mållinjen. Jag vill också veta! Vad ska jag bli när jag blir stor? Fotbollsfru är ju ett sjukt bra alternativ, har funderat på det ett tag nu och jag kan bara se fördelar med det "yrket". Annars kan jag ju bli bonde eller tandläkare. De tjänar med rätt bra.
Det enda kravet jag egentligen har är att det inte ska vara ett kontorsjobb. Det är min värsta farhåga. att fastna framför ett skrivbord men en dator och ett berg utav papper som ska läsas och stämplas. 8- 17 varje dag, luncha på samma ställe, samma arbetskamrater, firmafester där chefen blir för full och sen nån halvfattig julklapp som sen följs upp av en guldklocka efter många års trogen tjänst. Jag vet att jag vill mer än så, jag vet att jag kan mer än så. men vad tusan ska jag göra? jag trodde man atumatisk visste vad man ville när man tog studenten. Jag har gått i tre år nu pch väntat på den där aha upplevelsen men den lyser med sin frånvaro. Ja, tur att jag har mamma och pappa, även om dom redan har gjort upp planer för mitt rum när jag flyttar.



// Fröken M

dejt

NU BLIR DET EN FIKA- DEJT !


Gott

Sådär nu har man minsann jobbat lite idag med. rycktes med i pulsen på jobbet haha ofta man jobbar frivilligt.
Ikväll blir det fikamys på house of bagels med amydee och hennes vänner
men nu POWERNAP - det absolut bästa med att vara ledig, man kan ta powernaps när som helst under dagen. Underbart (:


En styck fröken M innan balen

att sova vaken

godmorgon godmorgon
kl är ca 9.10, jag är ledig och jag är vaken. Ett rätt av tre inte illa. anledningen är att jag har fan inte kunnat sova inatt.. hekt sjukt när man jobbar skift det är skitsvårt att vända tillbaka dygnet men jag ska försöka göra det idag.
Ska snart gå upp och göra mig i ordning och sen ska jag ner till sjutton för att käka en redig brakfrulle. amydee och hennes syster kim jobbar ju idag så det blir fint sällskap.
Resten av dagen ska antingen spenderas i en solstol eller i mitt rum där det behövs en fet storstädning. OM jag hoppas på sol idag!

på fredag är det lööning! oh va fint den kommer att sitta (:

//fröken M

Godnatt

nu ska jag avsluta den här dagen och krypa ner i sängen, eller rättare sagt under mitt täcka på en madrass på golvet. Borde verkligen städa rummet.
Jag hoppas på en bra vecka med fint väder, men vem fan gör inte det?

Live and Learn, jag ska bearbeta den här tanken och sen får vi se vad som händer. Jag har mina ideér.
nej som sagt dags att sova nu.



// Fröken M

amydee

ikväll var jag ute på en promenad med en utav mina äldsta vänner, amydee. Detta är en tös som jag håller väldigt kär. Tänk så länge vi har känt varandra och tänk så mycket skit vi har hittat på. En sak är säker, att fröken m och amydee är sjukt bra på "some really deep shit". Amydee flyger snart ur boet och lämnar svenneland för usa. vem kan klandra henne? men det slog mig idag att jag kommer sakna henne väldigt mycket.











Ny start, ny blogg

Nu har jag startar yttligare en blogg. jag är väl bloggberoende eller något. Men saken är den att min förra blogg som jag var (och fortfarande är) helt betuttad i är fullsprängd med saker som jag nu har bestämt mig för att lämna bakom mig. No more depptalk. Om jag skulle få för mig att deppa här så har jag skapat en helt annan kategori att deppa i men jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att den ska vara tom (;
johannamolins.blogspot.com . det är adressen till min förra blogg, till mitt gamla liv. Fyllt med plågsamma texter men också många minnen. Jag är inte riktigt redo att ta bort den. Jag ska ha den som påminnelse. ha den som påminnelse att jag gav A:et ett helt år. Bloggen är mitt bevis, mitt svart på vitt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0